U bevindt zich hier:
Home » Diensten » Advies en begeleiding

Advies en begeleiding

Q&E heeft jarenlange ervaring met het onafhankelijk keuren van betonconstructies. Ook kunnen wij bemiddelen bij geschillen tussen partijen op het esthetische- en constructieve vlak tijdens of na het realiseren van bouwwerken. Daarnaast hebben wij ruime ervaring met het begeleiden van, onder andere, bouw gerelateerde vergunning trajecten.

Op het moment dat u een geschil hebt met een klant of ander contact en u hebt een onafhankelijk advies nodig, kunt u vertrouwen op onze expertise en onpartijdigheid. Wij hanteren als grondslag de geldende Nederlandse wetten en normen en zijn u graag tot dienst. Hierbij streven wij ernaar om met een passende oplossing beide partijen nader tot elkaar te laten komen.

Wij kunnen u ondersteunen met het aanvragen van vergunningen inzake de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) of de Waterwet. Ook meldingen voor activiteiten die meldingsplichtig zijn conform de diverse geldende AmvB’s, zoals bijvoorbeeld het activiteitenbesluit, kunnen wij voor u verzorgen.

Situaties waarbij u hier aan kunt denken zijn:

  • Het bouwen (of verbouwen) van een bedrijfspand, utiliteits- of woningbouw;
  • Het uitvoeren van schilder- of onderhoudswerkzaamheden nabij oppervlaktewater;
  • Het plaatsen of onderhoud plegen aan brandstoftanks.

Adresgegevens

Q&E

Postbus 13

4920 AA Made

Nederland